Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

ΕΥΓΕΝΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ: ΑΠΑΝΤΩ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΚ ΝΕΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΙΕΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ



Το συχνότερο ερώτημα που μου απευθύνουν είναι "γιατί πάλι με τους "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ",γιατί πάλι με τον Πάνο Καμμένο;"
Απαντώ εδώ!
Ξεκάθαρα,ωμά και απροκάλυπτα,όπως πάντα!
[Προτιθέμενος,βέβαια,να αφήσω χώρο και χρόνο στην κρίση του καθενός!]
1.Επειδή σε αυτό ακριβώς το ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ οι Σημαίες δεν χαμήλωσαν ούτε πόντο,οι δε Πύλες δεν παραβιάστηκαν στιγμή κι όταν ακόμη κάποιοι ριψάσπιδες το έβαλαν στα πόδια,Εφιάλτες με σχέδιο στα χέρια,με αργύρια στις τσέπες ή με μικρή ψυχή!
2.Επειδή,παρά τις ξεφωνίστρες Σειρήνες και τον αθλιότατο Μεγάλο Αδερφό [ΜΜΕ] ο Στρατηγός και το εναπομείναν Επιτελείο του δεν παρέδωσαν "γη και ύδωρ" στους Μαφιόζους που παριστάνουν τους πολιτικούς!
[Οι 168 ψήφοι των Σαμαροβενιζέλων για το "Σταύρος Δήμας" ήθελαν μέχρι τον μαγικό αριθμό 180 άλλες 12! Τις είχε ακριβώς,ως "γραμμή ύστατης άμυνας",ο Καμμένος!Τί συνέβη,τελικά;Αποτελεί ήδη στοιχείο της Νεοελληνικής Ιστορίας!Τους γκρέμισε!]
3.Επειδή "οι Αλήθειες Καμμένου" ήταν μοναδικές σε βαρύτητα και ουσία,πρωτόγνωρες για την μεταπολιτευτική μας...μικρο-συνείδηση!
Ειπώθηκαν,μάλιστα,όλες επισήμως και με σεβασμό στις διαδικασίες εντός της Βουλής των Ελλήνων,κατατέθηκαν ατράνταχτα στοιχεία-ονοματεπώνυμα,τραπεζικοί λογαριασμοί κλπ-κατά προθύμων και εθνικών δοσιλόγων,μέχρι και κατά επιφανών "εταίρων" για τον ανθελληνικό τους ρόλο!
[Συνεπώς,ο Καμμένος υπήρξε το "κόκκινο πανί" και εναντίον του επέδραμε λυσσαλέα σύμπασα η νεοελληνική και ευρωπαϊκή Σαπίλα!
Μόνον οι κατά Καμμένου αγωγές ανάγονται σε πρωτοφανή ποσά!]

Λοιπόν,για τους 3 παραπάνω βασικούς λόγους συνεχίζω,και μάλιστα ως μάχιμος της Εμπροσθοφυλακής,στους "ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ"!
Απόλυτα διαφοροποιημένος από αισχρούς "κωλοτούμπες", μόνιμους "χέστες","περαβρεχείτες" αλλά και καρπαζοεισπράκτορες!
Για την Αξιοπρέπεια που χρειάζομαι ισόβια,ως ΑΝΘΡΩΠΟΣ με κεφαλαία,
για την αμείωτη Αγωνιστικότητα που οφείλω στην κοινωνία μου,ως ΠΟΛΙΤΗΣ με κεφαλαία,και κυρίως "ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ"!
[Για την ΠΑΤΡΙΔΑ που μου παρέδωσαν γεννήτορες γενναιότεροι εμού και οφείλω να την παραδώσω με την σειρά μου στους γεννημένους από μένα αλλά και στους αγέννητους ακόμη ΕΛΛΗΝΕΣ!]
ΕΜΠΡΟΣ,λοιπόν!
ΠΗΓΗ http://bikiropoulos.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου