Δευτέρα 16 Ιουνίου 2014

ΕΚΛΕΓΕΤΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΠΙΕΡΙΑΣ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΜΗΤΡΗΣ!!





Εκλέγεται τελικά όπως αναμενότανε Περιφερειακός Σύμβουλος Πιερίας, ο εκ Βροντού καταγόμενος Δημήτρης Τσιμήτρης με τον συνδυασμό του επανεκλεγμένου Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα, που συνεχίζει σαν εκπρόσωπος των αγροτών την πολύ καλή δουλειά του σαν άνθρωπος που γνωρίζει όσο λίγοι και παρακολουθεί εκ του σύνεγγυς τα προβλήματα του πρωτογενή τομέα του νομού μας.
Σαφέστατα η Πιερία των δυναμικών αγροτικών εκμεταλλεύσεων δικαιούτο να έχει και θα έχει τον δικό της άνθρωπο στην ομάδα της επανεκλεγμένης Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας Σοφίας Μαυρίδου. Ασφαλώς και απομένουν να γίνουν πολλά ακόμη στον πρωτογενή τομέα, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων της Περιφερειακής Ενότητας Πιερίας και ο Δημήτρης Τσιμήτρης έχει την γνώση και την εμπειρία των 3,5 αυτών χρόνων για να ανεβάσει ακόμη περισσότερο τον τομέα της αγροτοκτηνοτροφίας μας.
Εμείς προσωπικά του ευχόμαστε να πετύχει στο ρόλο αυτό, για το καλό πρωτίστως του απλού αγρότη, του απλού κτηνοτρόφου που πιέζεται πανταχόθεν από το επίσημο κράτος!

ΠΗΓΗ http://kontastousagrotes.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου