Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Επίσκεψη υποψηφίου δημάρχου Νίκου Μακρίδη στα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου Κατερίνης Χράνη, Τρίλοφο, Άνω Άγιο Ιωάννη και Γανόχωρα!



Ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης και επικεφαλής του ανεξάρτητου συνδυασμού ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ Νίκος Μακρίδης επισκέφτηκε, συνοδευόμενος και από υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους, τα δημοτικά διαμερίσματα του δήμου Κατερίνης Χράνη, Τρίλοφο, Άνω Άγιο Ιωάννη και Γανόχωρα, όπου εκεί, η υποδοχή ήταν ιδιαίτερα θερμή, μιας και είναι χωριό καταγωγής της μητέρας του.

Στις συναντήσεις που είχε με τους κατοίκους των περιοχών, οι οποίοι εκφράστηκαν με ιδιαίτερα θερμά λόγια για το συνδυασμό, ο υποψήφιος δήμαρχος Κατερίνης κ. Μακρίδης απάντησε στις ερωτήσεις τους για τις θέσεις του συνδυασμού ¨ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ¨ αναφορικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα τελευταία χρόνια οι περιοχές τους, τονίζοντας πως πρωταρχικός στόχος τόσο του ιδίου αλλά και όλου του συνδυασμού είναι οι κάτοικοι όλων των χωριών να μην νιώθουν εγκαταλελειμμένοι.

Παράλληλα, δεσμεύτηκε «για την επίλυση σοβαρών ζητημάτων που αφορούν την οδοποιία και κυρίως την αγροτική οδοποιία αφού δεν είναι λίγοι οι κτηνοτρόφοι» που δεν μπορούν να έχουν την «αυτονόητη πρόσβαση στο ποιμνιοστάσιό τους» όπως χαρακτηριστικά είπε. Επιπρόσθετα, έγινε δέκτης παραπόνων πως ενώ υπάρχουν μηχανήματα του δήμου, αυτά αδρανούν και δεν εξυπηρετούν τις ανάγκες των πολιτών.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Μακρίδης τέλος αναφέρθηκε με ιδιαίτερη έμφαση στα προβλήματα βασικών υποδομών όπως η ύδρευση και η άρδευση, εξηγώντας πως «είναι ανεπίτρεπτο εν έτη 2014 οι κάτοικοι των χωριών του δήμου Κατερίνης να έχουν τα βασικά».

ΠΗΓΗ: http://lefteria.blogspot.gr
ΠΗΓΗ:http://adesmeutienimerosi.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου