Τρίτη 11 Μαρτίου 2014

Ο μισητός ¨Χίτλερ¨ δηλώνει πάλι παρών στο νέο μακελειό της Ευρώπης;



Γράφει ο Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας


Τα πρώτα μέτρα της νέας κυβέρνησης της Ουκρανίας.
Στις 23 Φεβρουαρίου 2014 η Ράντα της Ουκρανίας «ψήφισε» τους εξής νόμους:



Ενδεικτικά:


4176 - Σχέδιο Νόμου για την κατάργηση του νόμου που ποινικοποιούσε την ναζιστική προπαγάνδα.
4184 - Σχέδιο απόφασης για τον διορισμό ως υπουργού Εσωτερικών της Ουκρανίας του V.Avakov και τον διορισμό μελών της νεοναζιστικής ομάδας «Δεξιός Τομέας» στο Υπουργείο.


4197 - Σχέδιο απόφασης για το διορισμό του μέλους του κόμματος "Svoboda" Α.Mahnitskogo στο Γραφείο του Γενικού Εισαγγελέα.
4191 - Σχέδιο απόφασης για τον διορισμό του μέλους του (φιλογερμανικού) κόμματος "UDAR" V.A. Nalivaychenko ως επόπτη της Υπηρεσίας Ασφαλείας της Ουκρανίας.
4211 - Σχέδιο απόφασης της απόλυσης από την υπηρεσία των στρατιωτών και αξιωματικών των σωμάτων ασφαλείας. (Στη θέση τους προσλαμβάνονται μέλη των ακροδεξιών ομάδων).
4 199- Σχέδιο απόφασης κατάργησης του δικαιώματος των μειονοτήτων στη χρήση της γλώσσας τους. (Απαγορεύθηκαν τα Ρωσικά, τα Ρουμανικά, τα Ουγγρικά, τα Ελληνικά).http://www.ramnousia.com/


Μήπως ξύπνησε ο Χίτλερ και δεν το πήραμε χαμπάρι;


Και ενώ ακόμα εδώ κοιμώμαστε με τα τσαρούχια εκεί στην Αμερική κατάλαβαν ¨το καρναβάλι¨του Χίτλερ που παίζεται στην Ουκρανία και κανείς δεν ξέρει αν συνεχισθεί και στην υπόλοιπη Ευρώπη με την ενίσχυση των θέσεων ακραίων στοιχείων.


Βοηθός υπουργός Οικονομικών του υπερσυντηρητικου προέδρου Ρήγκαν, καθηγητής πανεπιστημίων, πρώην αρχισυντάκτης στη Γουώλ Στρήτ Τζέρναλ, κόλουμνιστ εγκυρότατων άλλων οικονομικών φύλλων και πολυγραφότατος συγγραφέας, ο δρ.Πωλ Γκρέκ Ρόμπερτς, στο τελευταίο σειράς σκληρότατων άρθρων του για την αμερικανική αντιρωσική επιχείρηση στην Ουκρανία έγραψε τα παρακάτω:


Α. Το πραξικόπημα στην Ουκρανία, που οργάνωσε η αμερικανική κυβέρνηση αλλά πέρασε στον έλεγχο οργανωμένων και εξοπλισμένων νεοναζιστών, οδηγεί, σχεδόν κατά βεβαιότητα, σε πόλεμο, που μόνο η διπλωματική δεξιότητα του Πούτιν μπορεί πλέον να αποτρέψει.»


Β. Ουκρανοί Νεοναζιστές Διακηρύσσουν Πως η Εξουσία Πηγάζει Από την Κάννη των Οπλων τους.


Γ. Στόχοι εκτελέσεων, ενταλμάτων συλλήψεως, εισβολών κατ οίκον και απειλών, τα μέλη των κόμματος του Γιανούκοβιτς ( Κόμμα των Περιφερειών) παραιτούνται μαζικά για να σώσουν τη ζωή τους και των οικείων τους. Εβραϊκές συναγωγές και ελληνοορθόδοξες εκκλησίες υφίστανται επιθέσεις.


Δ. Η Δύση αντιμετωπίζει τώρα ένα πραγματικό μπλέξιμο.Τό ίδιο και η Ρωσσία.


Ε. Ο Γιανούκοβιτς όμως αποτελεί ιστορία, όπως και οι «μετριοπαθείς»της Ουάσιγκτον. Οι «μετριοπαθείς» δεν είναι μόνο διεφθαρμένοι, είναι και ηλίθιοι. Οι βλάκες διέλυσαν την δύναμη των ΜΑΤ, εμπιστεύοντας τους εαυτούς τους στο έλεος των νεο-ναζιστών τραμπούκων. olympiada στο Φεβρουαρίου 28, 2014


Τελικά πως μπορείς να ανάψεις μία φωτιά στον Ευρωπαικό χώρο και να τον καταστρέψεις πάλι;


Είναι απλό… αναβιώνεις τις φυλετικές διαφορές και τα εθνικά πάθη του παρελθόντος ιστορικού καιρού και εσύ κάθεσαι στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού και παρακολουθείς την τραγωδία, όπως φυσικά έκανες και στον 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο.


Άσε τον Πούτιν να τρέχει με τους νεοναζιστές…


Άσε την Ευρώπη τώρα μάλιστα που έχει και εκλογές να τρέμει για την ισχυροποίηση κομμάτων που συγγενεύουν με τα καρναβάλια της Ουκρανίας…


Και γενικά άσε τους Ευρωπαίους εκτός από τους οικονομικούς εφιάλτες τους να έχουν ακόμη ένα εφιάλτη αυτόν με το φάντασμα του Χίτλερ.


Να θυμηθούμε τι είπε πρόσφατα η Βοηθός Υπουργός των Εξωτερικών Βικτώρια Νούλαντ για την Ευρώπη ΕΔΩ


Εδώ είναι και το ερώτημα όπως τα πάνε τα πράγματα ΕΥΡΏΠΗ και ΑΜΕΡΙΚΗ θα ¨πηδήξουν¨σε δημοσιονομικούς γκρεμούς.


Το θέμα είναι ποιος θα πηδήξει πρώτος στην σκάλα του κακού;


ΙΔΟΥ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΡΟΔΟΣ και το Παγκόσμιο πήδημα.


Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
ΠΗΓΗ Koukfamily.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου