Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Το Πασόκ του Rockefeller και του Ανδρέα Παπανδρέου…


Προέλευση άρθρου: www.greek-national-pride.com
Το Πασόκ του Rockefeller και του Ανδρέα Παπανδρέου…
Έχουμε ακούσει από πολλούς να λένε ότι με τον Ανδρέα φάγαμε ψωμί, ότι έδωσε και έφαγε ο λαός κτλ.είναι όμως έτσι; για να δούμε...


Καταρχήν ας δούμε το γενεαλογικό του δένδρο:

Ζιγκμουντ Μινέικο, ΠολωνοΕβραίος μηχανικός που κατασκευάζει οπλικά συστήματα με τα οποία προμηθεύει τους Τούρκους για να πολεμίσουν τους Έλληνες που ζητάνε απελευθέρωση (πατήστε ΕΔΩ και ΕΔΩ για τα σχετικά άρθρα).

Ο Ζίγκμουντ κάνει μια κόρη, την Σοφία. Η Σοφία Παντρεύεται τον Γεώργιο Παπανδρέου εξ Αχαΐας και κάνουν τον Ανδρέα Παπανδρέου. Ο Ανδρέας το 1941 φεύγει Αμερική για σπουδές, εκεί γνωρίζει και νυμφεύεται το 1951 την ΑμερικανοΕβραία Margaret Chant η οποία ήταν ιδιαιτέρα γραμματεύς των Ροκφέλερ. Πατέρας της Margaret Chant ήταν ο Douglas Chant ο οποίος διετέλεσε υψηλόβαθμο μέλος των Ιεχωβάδων Αμερικής (σχετικό άρθρο ΕΔΩ). Ο Ανδρέας και η Margaret έκαναν μεταξύ άλλων τον Γιώργο Παπανδρέου σημερινό εκλεγμένο από τον λαό πρωθυπουργό.

Ο Ανδρέας λοιπόν με απόδειξη το παρακάτω έγγραφο χρηματοδοτήθηκε από την τράπεζα των Rockefeller, Chase Manhattan Bank με 100.000.000 Δολάρια το 1974 για την δημιουργία του ΠΑΣΟΚ. Η Κοινή λογική λέει ότι όταν ένας τραπεζίτης δίνει ένα δολάριο κάνει και κουμάντο και αποσκοπεί σε υπερπολλαπλάσιο κέρδος.

Αξία του χρήματος ορίζεται η ισορροπία μεταξύ παραγωγής και currency (χρήμα που κυκλοφορεί στην αγορά). Το χρήμα από κόπο έχει όριο, άρα η υπερκατανάλωση δεν είναι προϊόν ισορροπίας. Είναι παγίδα για την οποία φώναζαν οι κακοί Χουντικοί.

"Διαφυλαχτείτε από την άμετρον βουλιμίαν αποκτήσεως αγαθών (υπερΚαταναλωτισμό). Είναι η αδυναμία της εποχής μας, είναι η αδυναμία ολοκλήρου της ανθρωπότητας"

Γ. Παπαδόπουλος - "Το πιστεύω μας" Τόμος Α΄σελ 152



Ο Ανδρέας βγήκε πρωθυπουργός, έβαλε λουκέτο στις μεγάλες επιχειρήσεις στην Ελλάδα (Ιζόλα Εσκιμό δηλ την Ελίντα την Πειραϊκή Πατραϊκή, Σκαλιστήρη, ΧΡΩΠΕΙ κτλ κτλ) με γνωστούς μηχανισμούς. Αυτό είχε σαν λογικό αποτέλεσμα η Ελλάδα πλέον να μην παράγει οπότε και να μην εξάγει τίποτα, δηλαδή με λίγα λόγια έκλεισε την κάνουλα των υγιών εσόδων για το Κράτος (η οποία έκτοτε δεν ξανάνοιξε ποτέ). Εκτός αυτών, αύξησε κατά 1000% τους δημοσίους υπαλλήλους, οι οποίοι δεν παράγουν έσοδα για το κράτος, αύξησε την γραφειοκρατία και επιπλέον δημιουργούσε αστάθεια με συνεχείς νομοθετικές μεταβολές. Όλα αυτοί οι μηχανισμοί δημιουργήθηκαν για τον απόλυτο έλεγχο... μόνο ένας "δικός" τους θα μπορούσε να τα βγάλει πέρα με το Κομμουνιστικού τύπου Κράτος.

Ένα Κράτος έχει έξοδα οπότε χρειάζεται και έσοδα, και εφόσον είχε βάλει την ταφόπλακα στα υγιή έσοδα από την παραγωγή, η μόνη "διέξοδος" του "προβλήματος" ήταν ο ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ!!! Επόμενο λοιπόν ήταν να δανειστεί από Τράπεζες "οικείες" όπως άλλωστε ήταν το σχέδιο...

Η Ελλάδα μετά το 1981 για πρώτη φορά φτάνει στο σημείο να καταναλώνει περισσότερα από αυτά που παρήγαγε, αφού δημιούργησε την υπερκατανάλωση ενώ μείωσε την παραγωγή (για να δείτε το γράφημα του χρέους κάντε κλικ ΕΔΩ).



Το χρέος των 8 ΔΙΣ που παρέλαβε από τον άλλον εθνοπατέρα Καραμανλή, εκτοξέυεται στα 80+ ΔΙΣ.

Η πληθώρα χρημάτων σε μια αγορά σημαίνει και ανάλογο χρέος προς τις Τράπεζες, λόγω του Τραπεζικού Συστήματος που ονομάζεταιFractional Reserve Banking. Παρατηρούμε ότι όσο πλουσιότερη είναι μια χώρα, τόσο περισσότερα χρωστάει.

Συνεπώς "ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ" και δη "ΑΚΡΑΤΟΣ ΔΑΝΕΙΣΜΟΣ" δεν σημαίνει τίποτε άλλο από πρόσκαιρη και εικονική ευμάρεια. Τα χρήματα κάποια στιγμή θα τα ζητούσαν πίσω οι ιδιοκτήτες τους...

Ο Ανδρέας ως γνώστης της ψυχολογίας των μαζών έδωσε χρήμα γνωρίζοντας πολύ καλά ότι οι μάζες σκέπτονται με τα μάτια... το χρέος δεν διακρίνεται με το μάτι επάνω στο χαρτονόμισμα...

Όταν λοιπόν ο Ανδρέας έλεγε το γνωστό "Τσοβόλα δώστα όλα"  έβαζε την θηλιά του ΧΡΕΟΥΣ στο λαιμό του θαμπωμένου λαού! Τώρα έκλεισε ο κύκλος και ήρθε ο λογαριασμός.



Δείτε το παρακάτω έγγραφο με το οποίο πιστοποιείται ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου το 1974 υπέγραψε σύμφωνο με τις ΗΠΑ και τον Rockefeller και τις λεπτομέρειες τη συμφωνίας.

"Απόρρητο 7271/NSA/1158-AR/29"



πηγή elladanea.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου