Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

MAKEΛΕΙΟ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΑΡΠΑΞΕ ΑΠΟ ΤΗ SIEMENS ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ. ΤΟΥ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΙ BONUS!


mantelis

Πάει η μίζα σύννεφο….200.000 ευρώ για το μέλλον του παιδιού του!Από το 2007-2010 σύσσωμη η Ελληνική Βουλή και η Δικαιοσύνη ασχολήθηκε με τη διαλεύκανση του μεγαλύτερου πολιτικο-οικονομικού σκανδάλου της Siemens.
Εκείνο τον καιρό έρχεται στο φως η χρηματοδότηση του προεκλογικού αγώνα του πρώην Υπουργού Μεταφορών και Επικοινωνιών κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, Τάσου Μαντέλη
O πρώην υπουργός στην κατάθεσή του στην Εξεταστική, υποστήριξε ότι τα 200.000 ευρώ που τσέπωσε δεν ήταν ακριβώς μίζα αλλά χορηγία!
Σωστά! Χορηγία για το μέλλον του παιδιού του!!!
Για πάμε όμως να δούμε αν αρκέστηκε εκεί. Η χορηγία των 200.000 ευρώ που δέχτηκε ο Τάσος Μαντέλης ενάμιση χρόνο μετά την υπογραφή του ως υπουργού Επικοινωνιών (στην προγραμματική σύμβαση 8002/1997 με τη Siemens για την ψηφιοποίηση του ΟΤΕ,) δεν ήταν το μόνο δώρο για το μέλλον του παιδιού του.
Ένα χρόνο πριν ο Τάσος Μαντέλης τα έφτιαξε έτσι, ώστε ο γιος του να πάρει θεσούλα στη Siemens και μάλιστα στο τμήμα τηλεπικοινωνιών.Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Μαντέλης μέχρι το 2000 ήταν Υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών.
Λοιπόν ο γιος Μαντέλης , δεν πήρε μόνο την καρέκλα του στελέχους της Siemens αλλά…. Η γερμανική εταιρία τον παρασημοφόρησε και με μπόνους παραγωγικότητας .
 Και για του λόγου το αληθές δείτε το έγγραφο που φέρνει στο φως το ΜΑΚΕΛΕΙΟ :
0036-1


0036-2
πηγή:makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου