Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Μάταιες όλες οι θυσίες και οι περικοπές Η Eurostat ξεσκεπάζει το μεγάλο δούλεμα του Ελληνικού λαού!!


papandreoy
Στοιχεία "φωτιά" προκύπτουν από την πρόσφατη (21-10-2013) ανακοίνωση της Eurostat για τα δημοσιονομικά των χωρών μελών της Ε.Ε.!
Όπως φαίνεται από τον επίσημο πίνακα της Ανακοίνωσης της Ευρωπαϊκής Στατιστικής Υπηρεσίας, το Χρέος της Ελλάδας είναι διαρκώς μεγαλύτερο από το 2009, πριν την κρίση, τότε που
ο Γιωργάκης είχε αναλάβει Πρωθυπουργός με το παραπλανητικό "λεφτά υπάρχουν" (Οκτώβριος 2009), παρά τα κουρέματα και παρά τις αιματηρές θυσίες και περικοπές του ελληνικού λαού!

Πρόκειται για πολλαπλό ΕΓΚΛΗΜΑ που ούτε σε τριτοκοσμική μπανανία θα μπορούσε να συμβεί και ούτε και οι πιο τρομαγμένοι και αδύναμοι ακόμη "ιθαγενείς" δεν θα μπορούσαν να ανεχθούν!
Eurostat 21-10-2013 GR

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΕΡΓΟ! ΓΙΑ ΣΚΛΑΒΙΑ! Και ταυτόχρονα για αισχρό ΕΜΠΑΙΓΜΟ!
Συγκεκριμένα, το Μνημόνιο και τα ανόητα μέτρα (Κυβέρνηση κυρίως Γιωργάκη-ΠΑΣΟΚ που μας έβαλε στο ΔΝΤ και έχει την κύρια και βασική ευθύνη):

1. Καταβύθισαν το ΑΕΠ κατά 37,3 ολόκληρα δισ. ευρώ!!! Μια ανήκουστη και πρωτοφανής ταχεία οικονομική καταστροφή, που ούτε από πολεμική ή σεισμική καταστροφή θα μπορούσε να εκδηλωθεί! Το ΑΕΠ από 231,081 δισ. το 2009 κατεδαφίστηκε στα 193,749 δισ. ευρώ το 2012!

2. Γιγάντωσαν το ΧΡΕΟΣ ως προς ΑΕΠ κατά 27,2%!!! Το Χρέος από το 129,7% του ΑΕΠ στο τέλος του 2009, εκτινάχθηκε στο 156,9% στο τέλος του 2012, παρά τα κουρέματα και τις αιματηρές περικοπές! Ενώ απαιτούνται και άλλα δάνεια και άλλο δηλαδή Χρέος για τρύπες και χρηματοδοτικά κενά, στο πρόγραμμα-φονιάς!
Σημειώστε δε, πως στα στοιχεία του 2009, το Έλλειμμα έχει φουσκωθεί τεχνητά όπως έχει αποκαλύψει το τότε μέλος της ΕΛΣΤΑΤ Καθηγήτρια Ζωή Γεωργαντά, μόνο και μόνο για να μας βάλουν στο ΔΝΤ και η τεράστια αυτή υπόθεση ερευνάται ήδη από τη Δικαιοσύνη. Η κα Γεωργαντά, υποστηρίζει πως το πραγματικό Έλλειμμα ήταν μονοψήφιο και όχι το 15,7% που έλεγε ο Γιωργάκης... Άρα παραπλήσιο με το Έλλειμμα του τέλους 2012! Δηλαδή το ίδιο!
Και ενώ στη χώρα έχει επέλθει τρομακτική οικονομική, κοινωνική και εθνική καταστροφή, οι παραπάνω επίσημοι αριθμοί της Eurostat, αποδεικνύουν ότι όλες οι Θυσίες και οι Περικοπές και οι Απολύσεις ΗΤΑΝ ΜΑΤΑΙΕΣ και ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΨΑΝ ΤΡΑΓΙΚΑ, αντί να βοηθήσουν, την κατάσταση!
Και τολμούν ακόμη κάποιοι και συνεχίζουν στον ίδιο καταστροφικό δρόμο! Ενώ οι πρωταίτιοι παραμένουν ακαταδίωκτοι για το Μέγα Σκάνδαλο-Εθνική Καταστροφή ΔΝΤ!
spaei.blogspot - Fornews.gr  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου