Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Ξεπουλάνε τα κοιτάσματα Ελλάδας-Κύπρου στο Ισραήλ. Με ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ!!

Ξεπουλάνε τα κοιτάσματα Ελλάδας-Κύπρου στο Ισραήλ. Με ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ παρέδωσαν το 100% της Εκμετάλλευσης του οικοπέδου 12 στην Αμερικανική NOBLE. Μετά, παρέδωσαν το 50% της αξίας του ΧΡΥΣΟΦΟΡΟΥ κοιτάσματος ΑΦΡΟΔΙΤΗ στο Ισραήλ. Γι αυτό κάνουν “Ασκήσεις” οι Ισραηλινοι πάνω απο τα κοιτάσματα… Γιατί τους ανήκουν κατά 50% …ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ!





Γιατί το Ισραήλ έκανε  “ασκήσεις”  πάνω από το Οικόπεδο 12 της Κύπρου τον Ιούνιο; κλικ
Γιατί  το ΙΣΡΑΗΛ  κάνει ΤΩΡΑ “ασκήσεις”  πάνω απο (τα κοιτάσματα σε) Κρήτη και Πελοπόννησο; (Μετά απο την Διακυβερνητική Σύσκεψη Ελλάδας-Ισραήλ στις 8 Οκτωβρίου 2013) ;;;
Μήπως παρέδωσε ΚΑΙ ο Σαμαράς  Ελληνικά  κοιτάσματα με ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ όπως  έκαναν οι  φιλο-Σιωνιστές   στην ΚΥΠΡΟ;;;;;
ΠΟΤΕ ΘΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ;
ΈΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ στην Αμερικάνικη  NOBLE και στο ΙΣΡΑΗΛ! ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ. ΗΧΗΡΗ ΣΙΩΠΗ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ!

Ας πάρουμε τα πράγματα απο την ΑΡΧΗ:
Στην εφημερίδα “Πολίτης” της Κύπρου διαβάσαμε τα εξής:
Νομίμως το Ισραήλ εδικαιούτο το 20 % της αξίας του κοιτάσματος Aφροδίτη, του οικοπέδου 12, καθώς το συγκεκριμένο κοίτασμα εκτείνεται κατά 20% στην ΑΟΖ του Ισραήλ:

Το κοίτασμα “Αφροδίτη” σε ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ κάτω: Είναι εμφανές ότι χωρίζεται απο την γραμμή της ΑΟΖ σε Κυπριακό τμήμα 80% και Ισραηλινό τμήμα 20%.

Φάινεται λοιπόν  καθαρά ότι ένα ποσοστό του Αφροδίτη (20%) ανήκει ΝΟΜΙΜΩΣ  στην ΑΟΖ του Ισραήλ.
Ωστόσο, όπως διαβάζουμε εδώ:


Συμπέρασμα: Η  Κυπριακή Κυβέρνηση ανέθεσε το 100% της εκμετάλλευσης  του οικοπέδου 12 στην Αμερικανική  Noble. ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΕΧΕΙ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΜΥΣΤΙΚΟ! ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΜΟΝΟ ο Πρόεδρος της Κύπρου και ο Υπουργός Ενέργειας! Αυτό που έχουμε στα χέρια μας είναι το προσχέδιο της συμφωνίας, (Model Production Sharing Contract), ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΔΩ:http://www.eisourcebook.org/cms/Cypriot%20Model%20Production%20Sharing%20Contract.pdf
που λέει ότι Η Κύπρος και η NOBLE θα ΜΟΙΡΑΣΤΟΥΝ ότι περισσέψει μετά την ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ  ΟΛΩΝ των ΕΞΟΔΩΝ της NOBLE….. (στα έξοδα αυτά περιλαμβάνονται και ο σταθμός υγροποίησης στο Βασιλικό της Κύπρου;;;  ο οποίος σταθμός  ενώ μπορούσε να κατασκευαστει στο Ισραήλ, δεν θα κατασκευαστεί εκεί, για λόγους “Ασφαλείας”… Δηάδή, αν πέσουν ρουκέτες απο τη Χεσμπολλάχ ή το Ιράν, να ΜΗΝ ΤΙΝΑΧΤΕΙ το Ισραήλ, αλλά η ΚΥΠΡΟΣ….. Το Μαρί το ξέχασαν;)
Διαβάστε περισσότερα στο Σύνδεσμο 1: http://infognomonpolitics.blogspot.gr/2013/03/blog-post_840.html#.UlwxcVOXAm3
και στο Σύνδεσμο 2:http://infognomonpolitics.blogspot.com/2011/11/blog-post_5037.html#.UlwwDlOXAm2
για να καταλάβετε ΠΩΣ η Κύπρος (οι φιλο-Σιωνιστές κυβερνήτες της) ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΠΛΟΥΤΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ  ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΥΣ…
Η Noble Energy κατέχει ΠΛΕΟΝ  το 100% των δικαιωμάτων εκμετάλλευσής του οικοπέδου 12  της ΚΥΠΡΟΥ. Παρέδωσαν ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ!
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ  το Ισραήλ:
1. έχει δώσει ΜΟΝΟ  το το 39,7% στην Αμερικάνικη Noble    (στο κοίτασμα του Λεβιάθαν),  το 15,8%  ΚΑΤΕΧΕΙ η ισραηλινή εταιρεία Delek,    και το ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ Δημόσιο το υπόλοιπο 44,5%.  Οι Εβραίοι κράτησαν τα δικαιώματά τους,  το 44,5%  των εσόδων ΜΕΝΕΙ στο ΚΡΑΤΟΣ τους:
ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΝΤΟΥΣΑΝ  για ΕΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΟ  ΧΡΟΝΟ το ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ του Ισραηλινού Κοιτάσματος… Η ΚΥΠΡΟΣ ΔΕΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΚΕ ΤΙΠΟΤΑ! ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ  ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΤΗΣ….  υιοθετώντας έναΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ.… διαβάστε στοΣύνδεσμο 2 (ανωτέρω)
1. Το κράτος της Κύπρου, θα “μοιραστεί με τη NOBLE” ότι περισσέψει μετά τα έξοδα…. Οι εταιρείες έχουν τρόπους να διαωνίζουν τα έξοδά τους και να ελαχιστοποιήσουν τα κέερδη της Κύπρου. Πώς; Διαβάστε στο Σύνδεσμο 1(ανωτέρω).
2. Τα Συμβόλαια που έχει κάνει το ΙΣΡΑΗΛ με τη NOBLE έχουν ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΕΙ, και βρίσκονται σε κοινή ΘΕΑ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ το ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΤΗ NOBLE εχει ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΡΥΦΟ….Τί έχει να κρύψει η Κυπριακή Κυβέρνηση και δεν το Δίνει στη Δημοσιότητα; Γιατί βρίσκεται μόνο το Άνυπόγραφο ΠΡΟΣΧΕΔΙΟ (Model Production Sharing Contract) σε δημόσια θέα;  Γιατί κρύβουν το Ενυπόγραφο ΤΕΛΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ του Συμβολαίου με τη NOBLE; Για να μη δεί ο κόσμος το ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΕΙ;  ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ  ΕΛΛΑΔΑΣ;;;
Η Κύπρος έχει δώσει ΤΑ ΠΑΝΤΑ στους Αμερικάνους (Noble). Αλλά δεν έφτανε αυτό: Γίνεται ακομα ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ,  ΕΦΙΑΛΤΙΚΌ ….   Στις 11 Φεβρουαρίου 2013, ο φιλοΣιωνιστές της Κύπρου,  παρέδωσαν  στο ΙΣΡΑΗΛ  το 30%  του ποσοστού Εκμετάλλευσης της Noble. Το παρέδωσαν στις δύο Ισραηλινές  Εταιρείες Delek και Αvner υπογράφοντας“Στρατηγική Συμφωνία μεταξύ Ισραήλ και Κύπρου”.… (Όταν ακούτε “Διμερείς Στρατηγικές Συμφωνίες μεταξύ ΕΛΛΑΔΑΣ-ΙΣΡΑΗΛ, να ΦΟΒΑΣΤΕ…. να Τρέμετε….. κάτι τους ΧΑΡΙΖΟΥΝ…) Διαβάστε εδώ:
http://greeknation.blogspot.gr/2013/02/30-12.html
Άρα, ΤΩΡΑ, το Ισραήλ κατέχει το 50 % των δικαιωμάτων εκμετάλλευσης του Κυπριακού οικοπέδου 12! (Το 20% νομίμως όπως είπαμε στην ΠΡΩΤΗ παράγραφο επάνω, ΣΥΝ το 30% που παραχώρησε η NOBLE στις Ισραηλινές Εταιρείες Delek και Αvner)
Μπορεί όμως να γίνει ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ: Το Ισραήλ, με 20% (νόμιμο) μερίδιο στο Αφροδίτη, μπορεί να πάρει περισσότερα από την Κύπρο που έχει το 80%, εξαιτίας του “Τρύπιου Συμβολαίου που έχει με τη NOBLE”   Σύνδεσμος 2
Όποιος διαβάσει με προσοχή αυτό το Σύνδεσμο, θα καταλάβει ότι:
1. Το μοντέλο πληρωμής της Κύπρου, είναι κλιμακωτό, δηλαδή, μόνο αν η Κύπρος προχωρήσει σε ΤΑΧΥΤΑΤΗ, δηλαδή “Φούλ” παραγωγή, (μεγάλο όγκο άντλησης, σε μικρό χρονικό διάστημα) θα έχει υψηλές απολαβές, έως 80% της αξίας του κοιτάσματος. Οι εταιρείες παραγωγής όμως (Αμερικάνικη και Ισραηλινή), θα προσπαθήσουν να “τραινάρουν”την παραγωγή, για περισσότερα χρόνια, για να “διαιωνίσουν” όσο μπορούν τα “πάγια Έξοδά τους” μέσα στα οποία, φυσικά θα βρίσκονταιΚΕΡΔΗ… ‘Οσο πιό πολύ επιμηκύνουν  την εξόρυξη οι Εταιρείες, τόσο λιγότερα θα μείνουν ως έσοδα για το Κράτος της Κύπρου! Κι ααυτό γιατί αόπως βλέπετε στον ανωτέρω σύνδεσμο, το μοντέλο Πληρωμης για την Κύπρο είναι “Ο,τι περισσέψει μετά τα έξοδα των εταιρειών….” .. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΡΥΦΟ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΜΕ ΤΗ NOBLE ;;;;;;
2. Αντιθέτως, το μοντέλο πληρωμής που έχει ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΕΙ το Ισραήλ, είναι “κατ’ αποκοπήν” δηλαδή “βρέξει χιονίσει”, το Κράτος του Ισραήλ θα πάρει το 44,5% της αξίας των κοιτασμάτων!
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Η μισή Αξία του ΧΡΥΣΟΦΟΡΟΥ  κοιτάσματος  ΑΦΡΟΔΙΤΗ, που βρίσκεται στο ΟΙΚΟΠΕΔΟ 12,  έχει περάσει στο ΙΣΡΑΗΛ!
Δηλαδή,   ΑΠΟ ΤΗ  ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΞΙΑ ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΝΤΛΗΘΟΥΝ ΑΠΟ ΕΚΕΙ, ΤΟ 50%  ΑΝΗΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ…….. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ το 50% !
Καταλαβαίνουμε οι ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ  γιατί το ΙΣΡΑΗΛ ανεβάζει ΔΕΚΑΔΕΣ F16 κάθε φορά που ζυγώνει Τουρκικη προπέλα στο Οικόπεδο 12;;;; 

ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 12 ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ! ΤΟΥ ΑΝΗΚΕΙ! ΤΟΥ ΤΟ ΧΑΡΙΣΑΝ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ!
Άρα, δεν είναι “ότι κάνουν ασκήσεις”  ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ  “για να εκπαιδευτούν” για το Ιράν, δεν σηκώνουν τα F16 για να  “προστατέψουν την Κύπρο  από τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ” οι Εβραίοι!
ΦΥΛΑΝΕ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ  ΤΟΥΣ !   ΤΟ ΧΡΥΣΑΦΙ ΤΟΥΣ……ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ είναι ΠΛΕΟΝ, το ΦΥΛΑΝΕ…..Ως ΚΟΡΗ ΟΦΘΑΛΜΟΥ:

ΑΡΑ, ΠΟΛΥ ΠΙΘΑΝΟΝ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ   ΝΗΣΙ (κάπου εκεί γύρω)  Ο ΣΑΜΑΡΑΣ  ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ:http://astikosmythos.wordpress.com/2013/10/07/poulane-nhsia-sto-israhl/
…για να κάνουν ναυτική Βάση, για την “Εκπαίδευση” του Ισραηλινού Ναυτικού.… όπως ήθελε τοΣΥΝΕΤΑΙΡΑΚΙ ΤΟΥ Σάμπι Μιωνή, Ο ΠΡΩΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ και ΥΠΕΘΑ του Ισραήλ, Εχούντ Μπαράκ…..


Εχούντ Μπαράκ, Πρώην Πρωθυπουργός του Ισραήλ 1999-2001, και Υπουργός Εθνικής Άμυνας του Ισραήλ. ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ του Σάμπι Μιωνή στην Εταιρεία CMA… Ήθελε να αγοράσει Ελληνικό Νησί στο Αιγαίο, για να κάνει Ισραηλινή Βάση στην Ελλάδα…..
Για τον ΕΧΟΥΝΤ ΜΠΑΡΑΚ διαβάστε τις 2 αναρτήσεις μας κάτωθι…. Θα καταλάβετε γιατί ήθελε να αγοράσει ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΝΗΣΙ στο ΑΙΓΑΙΟ, όταν ήταν ΥΠΕΘΑ του Ισραήλ, πέρυσι… Είναι και Συνέταιρος του Μιωνή… Σιγά να μην φορολογήσει ο Σαμαράς τη Λίστα Λαγκάρντ….
http://astikosmythos.wordpress.com/2013/10/07/poulane-nhsia-sto-israhl/
http://astikosmythos.wordpress.com/2013/10/09/den-forologeitai-lista-lagard/
… μάλλον  θα τους ΔΩΣΕΙ κάποιο Ελληνικό νησί  εκεί κοντά…. στο οικόπεδο 12 (ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΙΣΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ) … Ποιό νησί είναι κοντά;;;; Πως είπατε;   “έγινε απο-αρχαιοποίηση” της Στρογγύλης;;;;;
Γι αυτό έδιωξαν το Ελληνικό Άγημα από τη Στρογγύλη; για να φέρουν το Ισραηλινό;

ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΗΣ  ΚΥΠΡΟΥ, ΓΕΝΝΑΤΑΙ ΤΟ ΕΦΙΑΛΤΙΚΟ ΕΡΩΤΗΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ:
Τι “Στρατηγικές Διμερείς Συμφωνίες” υπέγραψαν όλοι αυτοί στις 8 Οκτωβρίου στο Ισραήλ;;;; Γιατί πετάξανε στις  8 & 9 Οκτωβρίου, αλλά και στις 16 Οκτωβρίου 2013  τα Ισραηλινά Μαχητικά πάνω απο τα κοιτάσματα  ΚΡΗΤΗΣ και ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ;   Για  “κοινή Άσκηση”;  Μήπως  η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ έχει ΕΚΧΩΡΗΣΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ στα ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ  ΜΕ “ΚΡΥΦΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ”  και ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ;;; ΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΕ η ΜΙΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ στις 8 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013;


ΑΛΙΜΟΝΟ, ΟΠΩΣ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΑΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ  το ’74, ΤΗΝ ΞΑΝΑΔΙΧΟΤΟΜΗΣΑΝ το 2013 ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ:  ΤΗΣ “ΛΗΣΤΕΨΑΝ” ΤΟ ΜΙΣΟ ΥΠΕΔΑΦΟΣ,   ΤΟ  ΚΟΙΤΑΣΜΑ ΑΦΡΟΔΙΤΗ ΣΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ 12.
ΑΠΑΝΩΤΕΣ   ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΥΤΟΙ ΤΟ ΜΑΡΤΥΡΙΚΟ ΝΗΣΙ! ΤΟ ΧΩΜΑ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΙΣΜΕΝΟ ΜΕ ΑΙΜΑ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΗΡΩΩΝ!
ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΔΩΣΙΛΟΓΟΙ,  ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΣΙΩΠΗΡΩΣ,   ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ!!!!!!
ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ, ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ!
Ο ΘΕΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΨΕΙ!   ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου