Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

"Η ΝΔ είναι πλέον συνένοχη στο θέμα των υποβρυχίων" - Ο αξιωματικός που είχε πει ΟΧΙ γράφει!



Ο υποναύαρχος εα Στέλιος Φενέκος ο οποίος και μίλησε ανοιχτά για πιέσεις που ασκήθηκαν στο Ανώτατο Ναυτικό Συμβούλιο για να λάβει απόφαση υπέρ της συμφωνίας Βενιζέλου το 2010 για τα υποβρύχια, γράφει ένα κείμενο καταπέλτη για την “συνένοχη πλέον ΝΔ”.

Στο κείμενό του ο υποναύαρχος επισημαίνει μεταξύ άλλων: "Η Νέα Δημοκρατία με την απόφασή της αυτή, γίνεται με μιας συνένοχη.
Δεν δικαιούται πλέον να μιλάει για δικαιοσύνη και κάθαρση, άλλωστε καμία υπόθεση δεν έχει προχωρήσει ουσιαστικά από αυτές που εκκρεμούν".



Όλο το κείμενο του υποναυάρχου:


Γράφει ο ΣΤΕΛΙΟΣ ΦΕΝΕΚΟΣ
Υποναύαρχος ε.α
Αντιπρόεδρος της Κοινωνίας Αξιών



Η κυβέρνηση σήμερα με μια πράξη μέγιστου καιροσκοπισμού, υπέκυψε στον στυγνό εκβιασμό του κ. Βενιζέλου, τον πιο χαρακτηριστικό εκπρόσωπο της φαυλότητας ενός πολιτικού συστήματος που οδήγησε τη χώρα σε οικονομική και ηθική κατάρρευση.
Ο κ. Βενιζέλος δεν δίστασε να εκβιάσει δημόσια την κυβέρνηση, ότι θα πάψει να την στηρίζει, εάν γίνει εξεταστική των πραγμάτων επιτροπή για την υπόθεση των υποβρυχίων. (Πολιτικοί σε άλλες χώρες θα ζητούσαν οι ίδιοι να γίνει εξεταστική επιτροπή για να καθαρίσουν το όνομά τους).

Μετά από την επική υποχώρηση της κυβέρνησης και την υπερβολική στήριξη που του παρείχε, ο κ. Βενιζέλος, σίγουρος πλέον ότι πάλι κατάφερε να διαλάθει, με την υπέρμετρη εγωπάθεια που τον διακρίνει, έδωσε αρχηγικού τύπου συνέντευξη στα μέσα μαζικής επικοινωνίας, προσπαθώντας να μεταθέσει την προσοχή σε άλλα θέματα και να αναβαθμίσει έντεχνα τον ρόλο του.

Η Νέα Δημοκρατία με την απόφασή της αυτή, γίνεται με μιας συνένοχη.
Δεν δικαιούται πλέον να μιλάει για δικαιοσύνη και κάθαρση, άλλωστε καμία υπόθεση δεν έχει προχωρήσει ουσιαστικά από αυτές που εκκρεμούν.

Αγαπητοί φίλοι
Με την σημερινή πράξη της κυβέρνησης, το παλιό κομματικό σύστημα, χωρίς ενοχές, ξαναστήθηκε στα πόδια του.
Χρησιμοποιώντας όπως συνήθως επιλεκτικά και διαστρεβλώνοντας τους θεσμούς, συνεχίζει να καλύπτει τις ευθύνες των στελεχών του, για να διατηρηθεί στην εξουσία.
Η ηθική κατάπτωση συνεχίζεται. 
πηγή onalert.gr

2 σχόλια:

  1. Κακοποιές συμμορίες μας κυβερνούν και εμείς όχι μόνο τους ανεχόμαστε, μα καθόμαστε και συζητάμε τα εις βάρος μας εγκλήματα που διαπράττουν, και αν και πως αλληλοκαλύπτονται! Και συνεχίζουμε να τους κοιτάμε να λεηλατούν και να καταστρέφουν εμάς του ίδιους και να σχολιάζουμε;
    Ε δεν περίμενα, ειλικρινά δεν το περίμενα πως ο Έλληνας θα φτάσει να είναι τόσο "ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς κυριαρχεί το πνεύμα του οχαδερφισμού παντού!!

      Διαγραφή