Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Η εκτέλεση του Μπιν Λάντεν ήταν “μαϊμού” – Αμερικανός Αξιωματούχος αποκάλυψε την απάτη!!!!


Mία νέα διάσταση δίνει, στην πολυδιαφημισμένη επιχείρηση εξουδετέρωσης του Οσάμα Μπιν Λάντεν, ο δρ Paul Craig Roberts ο οποίος δημοσιοποίησε βίντεο με τις δηλώσεις αυτόπτη μάρτυρα που επιβεβαιώνει ότι επρόκειτο για απάτη.
«Πριν πιστέψετε τα ψέματα της “κυβέρνησής σας” για τη Συρία, θυμηθείτε τα ψέματα για τα “όπλα μαζικής καταστροφής” του Saddam Hussein. Θυμηθείτε τα ψέματα για τον κόλπο του Τονκίνο που υπήρξε αφορμή για τον πόλεμο στο Βιετνάμ. Θυμηθείτε τα ψέματα για τον Καντάφι και τη Λιβύη. Θυμηθείτε τα ψέματα για την 11η Σεπτεμβρίου, τα ψέματα για τις δολοφονίες του Τζον Κένεντι, του Ρόμπερτ Κένεντι και του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ».

Αυτά γράφει ο άνθρωπος που έφερε στο φως της δημοσιότητας τη συνέντευξη ενός γείτονα του «κρησφύγετου» του Οσάμα Μπιν Λάντεν στην εναλλακτική ιστοσελίδα Information Clearing House.
Ο δρ Paul Craig Roberts έχει διατελέσει πρώην βοηθός υπουργός της αμερικανικής κυβέρνησης για θέματα οικονομικής πολιτικής. Αργότερα εργάσθηκε ως αρχισυντάκτης στη «Wall Street Journal». Είναι αρθρογράφος στο «Business Week», στο «Scripps Howard News Service», στο «Creators Syndicate», όπως και στο Information Clearing House, απ’ όπου αντλήσαμε τη συνέντευξη.
Πρόκειται για τη μαρτυρία του Πακιστανού πολίτη, Mohammad Bashir, ο οποίος περιγράφει τις πραγματικές εικόνες που είδε ως αυτόπτης μάρτυρας της επιχείρησης «Τζερόνιμο» και όχι όπως μας την είχαν περιγράψει τα ειδησεογραφικά Μέσα του συρμού ή της Μαζικής Αποβλάκωσης.
Τη συνέντευξη αυτή είμαι σίγουρος πως ΔΕΝ πρόκειται να τη δείτε από τα κανάλια. Όπως δεν αναμεταδόθηκε εδώ και τόσο καιρό από τα τηλεοπτικά δίκτυα που προσπάθησαν να μας πείσουν ότι οι ΗΠΑ είχαν σκοτώσει κατά την επιχείρηση εκείνη τον Μπιν Λάντεν, ο οποίος όμως είχε στην πραγματικότητα πεθάνει πέντε χρόνια νωρίτερα.
Αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο ουδέποτε μας έδειξαν το πτώμα. Μια άλλη εξήγηση περιγράφεται στη συνέντευξη του Mohammad Bashir. Και αυτή διόλου κολακευτική για την επιχείρηση-φιάσκο που θέλησαν να μας κρύψουν οι αυτόκλητοι επικυρίαρχοι.
Ας αφήσουμε κατά μέρος το «ανεξάρτητο κράτος» που λέγεται Πακιστάν και όπου αλωνίζουν τα ελικόπτερα των αμερικανικών ειδικών δυνάμεων και τα άνευ πιλότου τηλεκατευθυνόμενα αεροσκάφη- φονιάδες «ντρόουνς».
Ο Mohammad Bashir, κάτοικος του Abbottabad και γείτονας του φερόμενου ως κρησφύγετου του Μπιν Λάντεν, περιγράφει όσα παρακολούθησε στην αρχή από την ταράτσα του σπιτιού του στις 2 Μαΐου 2011, οπότε – σύμφωνα με την επίσημη μυθιστοριογραφία – ομάδα US Navy SEALs δολοφόνησε τον αρχηγό της Αλ Κάιντα.
Στη συνέντευξή του στο εθνικό τηλεοπτικό δίκτυο Samaa.tv υποστηρίζει αντίθετα πράγματα από εκείνα που επίσημα έχουν καταχωρηθεί στις ανακοινώσεις που μας μετέδωσαν τα αμερικανικά και τα διασυνδεόμενα μαζί τους παγκόσμια τηλεοπτικά δίκτυα.
Η συνέντευξη είχε δοθεί λίγο καιρό μετά την επιδρομή στην κατοικία εκείνη, αλλά ποιος να δώσει σημασία σε μια συνέντευξη ενός πολίτη του Πακιστάν, που ο ίδιος ο τηλεοπτικός σταθμός μετέδωσε λίγο πριν από το τέλος των ειδήσεων…
Η αποκάλυψη πως από τους 31 νεκρούς οι 20 ανήκαν στην περίφημη Team 6 των Αμερικανών SEALS, την ομάδα που είχε επιτεθεί στο σπίτι στο Πακιστάν όπου φέρεται πως είχε βρει τον θάνατο ο ηγέτης των Ταλιμπάν Οσάμα μπιν Λάντεν τον Μάιο 2011, είχε δημιουργήσει πολλά ερωτήματα.


Πηγή: zougla.gr
ΠΗΓΗ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου