Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 11/9 ΤΟ BBC ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟ (WTC) ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ 20 ΛΕΠΤΑ ΠΡΙΝ ΣΥΜΒΕΙ!!!



Βρετανός κερδίζει τη δίκη στην αντιπαρέθεση που είχε με το BBC για την  ''περίεργη'' online κάλυψη του περιστατικού της 9/11 !!!

 

Ο Tony Rooke  αρνήθηκε να καταβάλει τα φορολογικά τέλη της τηλεόρασης επειδή όπως ισχυρίστηκε τοBBC παραποίησε σκόπιμα τα γεγονότα της ''τρομοκρατικής'' επίθεσης την 11/9
 


Είναι ευρέως γνωστό ότι το BBC ανέφερε την κατάρρευση του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου (WTC Κτίριο 7 στην παραπάνω φωτογραφία φαίνεται με το κόκκινο βελάκι) 20 λεπτά πριν συμβεί το περιστατικό! Το WTC 7 ήταν ένας ουρανοξύστης 47 ορόφων, που δεν χτυπήθηκε από αεροπλάνο στις 11/9, αλλά κατέρρευσε με ταχύτητα ελεύθερης πτώσης αργότερα την ίδια ημέρα.



Έτσι Ο Tony Rooke δήλωσε οτι το BBC θα έπρεπε να γνώριζε για την τρομοκρατική επίθεση πράγμα που το καθιστά συνένοχο της επίθεσης!

Έτσι στη δίκη Παρουσίασε το βίντεο του BBC στο δικαστή, μαζί με μια πληθώρα άλλων στοιχείωνκαι ο δικαστής συμφώνησε ότι οι ισχυρισμοί του Tony Rooke έχουν μία λογική βάση για την διαμαρτυρία του.


Ο Tony Rooke αθωώθηκε και δεν του επιβλήθηκε πρόστιμο για τη μη καταβολή του τέλους αδειοδότησης.

Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε οτι το κτίριο WTC7 στέκεται ακόμα στη θέση του ενώ το BBC αναφέρει οτι έχει καταρρεύσει 20 λεπτά πρίν συμβεί το γεγονός!

Δεν μπορώ να περιμένω να ακούσω τα επιχειρήματα από τους ανθρώπους που εξακολουθούν να θέλουν να πιστεύουν ότι η συγκεκριμένη "επίσημη" ιστορία'' είναι δυνατόν να συμβεί!

 
Το κτίριο WTC7 έπεσε γιατί ήταν παγιδευμένο με εκρηκτικά τα οποία εξεράγησαν λίγο πριν καταρεύσει όπως και οι δίδυμοι πύργοι;;
Δείτε τι αναφέρουν οι μάρτυρες στο 3ο βίντεο που ακολουθεί!
Γνώριζε το BBC οτι ήταν παγιδευμένο με εκρηκτικά;;

(VIDEO) Ο Tony Ρουκ στο Πταισματοδικείο »-  στη δίκη του ενάντια στο BBC TV για το τέλος αδειοδότησης.


 

 
 
Παρακάτω είναι το επίμαχο βίντεο που δείχνει το κτίριο 7 του WTC στην θέση του ενώ το BBC αναφέρει οτι έχει καταρρεύσει!
 


 
Και εδώ είναι το βίντεο που  καταρρίπτει την «επίσημη εκδοχή» του NIST για την κατάρρευση του κτιρίου 7. Αξίζει να επισημάνουμε οτι αμέσως λίγο πριν την κατάρρευση του κτιρίου ακούγονται δυνατές απανωτές εκρήξεις πράγμα που δείχνει οτι ήταν καθαρά μια υπόθεση εκ των έσω!
 

 
 
 
Δεν νομίζετε οτι είναι ώρα να ξυπνήσουμε;;


ΠΗΓΗ:http://mythorrea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου