Τρίτη 2 Ιουλίου 2013

Μαρκόπουλος: "Αρχιερέας του ψεύδους και χοροδιδάσκαλος της κωλοτούμπας ο Σαμαράς" (video)

Μαρκόπουλος: "Αρχιερέας του ψεύδους και χοροδιδάσκαλος της κωλοτούμπας ο Σαμαράς" (video)

ΤΟΥΜΠΑ ΛΕΜΕ ΤΡΕΛΗ!!
Αυτό θα πει πολιτικός με θάρρος της γνώμης του. Ο Κωνσταντίνος Μαρκόπουλος δε μασάει τα λόγια του και χαρακτηρίζει ευθέως, ψεύτη και... κωλοτούμπα τον Αντώνη Σαμαρά. On camera μάλιστα.

Δείτε το σχετικό βίντεο:



Αυτά τα έλεγε, βέβαια, ο κύριος Μαρκόπουλος όταν πάλευε να ....
μπει στη Βουλή ως βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Με σκοπό, όπως προέβλεψε ο Δημήτρης Καζάκης από τον Μάη του 2012 (!) να γίνει ένας Δούρειος Ίππος έτοιμος ανά πάσα στιγμεί να προσφέρει και πάλι τις υπηρεσίες του στον δικομματισμό.

Και πράγματι, ο κύριος Μαρκόπουλος επέστρεψε στο μαντρί του Σαμαρά δηλώνοντας πως "ο Αντώνης Σαμαράς συνδυάζει την εργατικότητα και την αποφασιστικότητα για την ανασυγκρότηση της χώρας με την πολιτική διορατικότητα για μια μεγάλη παράταξη, που θα εξασφαλίσει την κυβερνησιμότητα".

Ναι, ο ίδιος άνθρωπος μιλάει για τον ίδιο άνθρωπο. Ο αρχιερέας του ψεύδους και ο χοροδιδάσκαλος της κωλοτούμπας γίνεται εν μία νυκτί ο εργατικός, αποφασιστικός και διορατικός κυβερνήτης στο μυαλό και στη συνείδηση (λέμε τώρα...) του κυρίου Μαρκόπουλου.

Ευτυχώς, εκτός από τα γραπτά μένουν και τα... βίντεο. Για να θαυμάζουμε τις κυβιστήσεις σας. Και να θυμόμαστε πόσοι ΛΙΓΟΙ και ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ είστε.

Αλήθεια, πολιτικέ... ογκόλιθε, Μαρκόπουλε εσύ δεν ήσουν που έπαιρνες τηλέφωνα δημοσιογράφους και ούρλιαζες ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να γυρίσεις στη Νέα Δημοκρατία; Εσύ δε διέψευδες μετά βδελυγμίας ότι υπάρχει ΣΧΕΔΙΟ επιστροφής σου;

Εσύ δε δήλωνες από βήματος Βουλής στι 4 Απριλίου 2012 ότι «το νομοσχέδιο διακανονίζει πολύ μεγάλα συμφέροντα, εξυπηρετείτε το ξεκαθάρισμα και τη λεύκανση μιας εταιρίας, της Siemens που έριξε τη χώρα στη διαφθορά. Κανένας Εισαγγελέας δεν κινήθηκε να μας πει τους υπεύθυνους αυτής της ζημιάς... Η συγκυβέρνηση έρχεται να κουκουλώσει το σκάνδαλο και το κάνετε νόμο της βουλής για να αποκαθαρθείτε εκ των προτέρων»; Ποιοι κυβερνούσαν τότε κύριε Κώστα;

Επιβεβαιώθηκες απόλυτα: Μέγας χοροδιδάσκαλος της κωλοτούμπας ο Σαμαράς. Κι εσύ από τους καλύτερους μαθητές του
Πηγή:anti-ntp.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου