Τρίτη 9 Ιουλίου 2013

ΟΤΑΝ Ο ΛΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ, ΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΙΚΟ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΧΑΖΟΓΕΛΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΩΜΕΙΚΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΕΛΑΔΑΕΙ.


Γράφει ο Δρ Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ.

Όλος νεοποχίτικος θίασος επί της Πλανητικής θεατρικής σκηνής. Τα στρατηγικά πιόνια στις θέσεις τους περιμένουν με αγωνία την έναρξη του παγκόσμιου αιματοκυλίσματος.

Βιάζονται και  προσπαθούν να αποφύγουν τις ¨στραβές¨ δηλ τον  αστάθμητο παράγοντα.

Τα  γεωπολιτικά γεγονότα τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα και ο κακομοίρης νεοέλληνας ¨αγωνιά¨ αν οι τοκογλυφικές αγορές δεν του σφραγίσουν τις κάνουλες των χρηματικών ροών των μνημονιακών δόσεων. Ο εγχώριος πολιτικός στίβος πιπιλίζει την καραμέλα της εξόρυξης των ιδίων ενεργειακών κοιτασμάτων , ενώ ξεπουλάει τα εθνικά ασημικά για να ξεπληρωθούν οι ατασθαλίες του αμαρτωλού πολιτικού παρελθόντος, και ο δυσβάστακτα φορολογούμενος πολίτης δεν αντιλαμβάνεται τι του ξημερώνει γιατί δίνει την υπέρτατη μάχη της βιοπάλης του.

Άραγε το υφιστάμενο πολιτικό δυναμικό της χώρας μας προετοιμάζεται για την γεωπολιτική καταιγίδα που τυχόν θα ενσκήψει σαν τυφώνας στην περιοχή μας?

Αντίθετα αυτό που παρακολουθούμε στους ιδιωτικούς τηλεοπτικούς δέκτες είναι μια δαιμονιώδης μιζέρια με αντεγκλήσεις δίχως νόημα αλλά και χαζοχαρούμενα προσωπεία που μόνο αποστροφή δημιουργούν.

ΕΡΩΤΗΜΑ
Σε μία πιθανή διακοπή της ροής ρευστότητας από το εξωτερικό λόγω κάποιου εξαιρετικού γεγονότος θα συνεχίσουν να χαζογελούν και να φωνασκούν οι αρλεκίνοι στα τηλεοπτικά παράθυρα? 

Σε ένα μη απίθανο σφράγισμα των στενών του Σουέζ  θα μπορέσουν να διαχειρισθούν την γεωπολιτική αυτή ανατροπή? Τα φρέσκα γεγονότα στην Αίγυπτο και οι προθέσεις του Μόρσι αυτό πιθανώς δείχνουν. Η πρόθεση του Μόρσι, ήταν να δώσει σχεδόν αποκλειστικά δικαιώματα εκμετάλλευσης  στην διώρυγα του Σουέζ στο Κατάρ Μάλιστα προωθούσαν μέσω του Κατάρ, την δημιουργία στην διώρυγα μία “ανεξάρτητης ζώνης” με δικούς της νόμους.

Όμως ας φύγουμε από την φλεγόμενη Μέση Ανατολή και να έρθουμε στην εγγύς με εμάς Καθ Υμάς Ανατολή, εδώ κοντά μας στον ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟ, κοινώς στα στενά των Δαρδανελίων.

Μήπως και εδώ  ένας άλλος τύπος παρεμφερής σαν τον Μόρσι με ίδιο ιδεολογικό-πολιτικό υπόστρωμα δεν προανήγγειλε πριν λίγο καιρό το άνοιγμα μιας νέας τεχνητής διώρυγας στην Ανατολική Θράκη για να διασώσει τάχα δήθεν το οικολογικό περιβάλλον του Βοσπόρου και να αποτρέψει τυχόν ναυτικά ατυχήματα μέσα στα στενά του, ερχόμενος κατάφωρα σε αντίθεση με τις διεθνείς συμβάσεις!!

Ποιοί λοιπόν σκοτεινοί σχεδιασμοί κρύβονται με φτηνές δικαιολογίες πίσω από το πιθανό και παράνομο σφράγισμα των δύο βασικών γεωπολιτικών ναυτικών αξόνων- διαδρόμων της λεκάνης της Μεσογείου?

Τι επιθυμούν? Και  ποιους εξοργίζουν?

Ποιοι θέλουν να βάλουν φωτιά στην Μεσόγειο? 

Οι  πιθανές συνέπειες μιας τέτοιας  παράλογης και συντονισμένης  ενέργειας σε πρώτη φάση θα δημιουργούσε σοκ και δέος στις οικονομικές αγορές. Σε δεύτερη φάση θα καταστούσε την Μεσόγειο αποκλειστικό  γήπεδο των γνωστών συμμάχων της Δύσης για να παίξουν με την ησυχία τους τα κτηνώδη παιχνίδια στην ρημαγμένη Συρία δίχως το αντίπαλο ναυτικό δέος της ξανθιάς Αρκούδας που έτσι την εγκλωβίσαν περιφερειακά. Και φυσικά αυτά τα γεγονότα θα τρέχουν γρήγορα. Σε αυτή την ανέλπιστη συγκυρία οι γείτονες μας ως συνηθισμένοι εργολάβοι των ¨ ξένων φίλων¨άραγε  δεν θα αρπάξουν την ευκαιρία όπως πάντα έκαναν ιστορικά να επιδιώξουν να σφραγίσουν τα Δαρδανέλια επικαλούμενοι οικολογικούς και άλλους λόγους έχοντας και την ευκαιρία να εξάγουν τα εσωτερικά προβλήματα τους? ταπώνοντας μάλιστα  το Ρωσικό Ναυτικό στην Μαύρη Θάλασσα για να ¨στραπατσάρουν¨ άμεσα και κεραυνοβόλα την υφαλοκρηπίδα μας , όπως επιθυμούν και το έχουν αποδείξει, με ότι αυτό συνεπάγεται, δημιουργώντας τουλάχιστον διπλωματικά τετελεσμένα σε όλη την ακτογραμμή μας από την Σαμοθράκη μέχρι το Καστελλόριζο και την Κύπρο??? 

Τότε  φυσικά θα έχουμε και την ευκαιρία να τεστάρουμε και τους όψιμους ενεργειακούς συμμάχους μας και να δούμε πόσα απίδια σηκώνει ο σάκος!! Προσωπικά πιστεύω ότι θα κάνουν ότι έκαναν και το 74. 

Και αν αυτό είναι ένα κομμάτι του  γεωπολιτικού παίγνιου, το στρατηγικό πάζλ θα συμπληρωθεί με την πρόθεση των γνωστών κύκλων να κατεβάσουν άρον-άρον την Αρκούδα την οποία πρώτα φρόντισαν να εξοργίσουν  με τέτοια γεγονότα για να σαρώσει με την σειρά της και με μένος τον προαιώνιο Αγαρηνό εχθρό της!! Και να έχει την δικαιολογία ότι προτίθεται να ελευθερώσει την ναυσιπλοία στα δύο γεωπολιτικά στενά του Ελλήσποντου και του Σουέζ. 

ΕΡΩΤΗΜΑ
Αν  τυχόν βρεθούμε σε τέτοιο γεωπολιτικό περιβάλον, γεγονός που απευχόμασθε διακαώς, εδώ στην πατρίδα μας θα συνεχίσει η Τρόικα να ελέγχει την κατανάλωση των απαραίτητων και αξιόμαχων στρατιωτικών καυσίμων των ετοιμοπόλεμων δυνάμεων μας? Τι ρήτρες υπέγραψαν τα πολιτικά μας λουλούδια μέσα στα μνημόνια σε καταστάσεις εθνικών εκτάκτων αναγκών? Θα συνεχίσουμε να πληρώνουμε τα ενυπόθηκα χρέη σε  Βρετανικό δίκαιο εξ αιτίας των κλεμμένων κάποιων απατεώνων πολιτικών? 

Πιστεύω ότι τότε θα δούμε ολόκληρη την  αλήθεια κατάματα και τότε ο καταφρονημένος Ελληνικός λαός θα ¨εκπορθήσει¨ την αναλγησία των ξένων τοκογλύφων και θα παγώσει το χαζοχαρούμενο προσωπείο των εκπροσώπων του ψευτορωμέικου, αναζητώντας επειγόντως καθαρές λύσεις από καθαρούς Έλληνες και φυσικά όχι από παλαιούς και φρέσκους μνημονιακούς αλλά και άτολμους πολιτικούς κινούμενος πάντα μέσα στα πλαίσια του Συντάγματος και της Δημοκρατίας που κάποιοι από τους προηγούμενους φρόντισαν να τα απαξιώσουν. Ποιοι θα σηκώσουν το βάρος του ΣΤΑΥΡΟΥ του Γένους μας στην Εθνική Πορεία προς τον Γολγοθά εκείνων των ημερών? πιστεύω αυτό που έλεγε ο Γέροντας Παίσιος ότι ο ΘΕΟΣ μέσα από τέτοια θλιβερά γεγονότα θα αναδείξει παλληκάρια που στο τέλος θα δώσουν την χαρά στα κατασκανδαλισμένα παιδιά του. Οψόμεθα εις Φιλίππους και Οψόμεθα να αναδειχθεί  η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ του Φιλότιμου της Αέναης ΡΩΜΗΩΣΥΝΗΣ μας που με την αμέριστη συμπαράταξη της ΥΠΕΡΜΑΧΟΥ ΣΤΡΑΤΗΓΟΥ θα πολιορκήσει και θα κατατροπώσει τους μέσα και έξω υποχθόνιους πολιορκητές μας.
Και τελειώνω προς εσάς τους αγαπητούς αναγνώστες που τόσο καιρό διαβάζατε τα ταπεινά  κείμενα μου με τις ατέλειες και  τα κενά τους.

Ο  Απόστολος Πέτρος αρνήθηκε τον ΧΡΙΣΤΟ τρείς φορές.

Εμείς  σαν ΕΘΝΟΣ ΤΟΝ αρνηθήκαμε και ΤΟΝ πικράναμε άπειρες στιγμές στην ζωή μας. Όμως κάθε Ελληνική οικογένεια μέσα στην αδιάσπαστη ιστορική συνέχεια της έχει δίχως να το ξέρει έναν μακρινό πρόγονο της ΑΓΙΟ, έναν ΟΜΟΛΟΓΗΤΗ, έναν ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΑ, έναν ΗΡΩΑ. 

Τι  άλλο λοιπόν θέλουμε? αν με την έμπρακτη μετάνοια που επέδειξε ο Απόστολος Πέτρος μπορούμε εύκολα να επιστρατεύσουμε όλη την ΘΡΙΑΜΒΕΥΟΥΣΑ αυτή ΕΚΚΛΗΣΙΑ προς καταισχύνη αυτών που μας κύλισαν στον βόρβορο των ανομιών τους και τώρα θέλουν να μας αποτελειώσουν!!! Πάντα όλοι αυτοί οι άτιμοι ξεχνούν κάτι αληθινό, ότι η ΕΛΛΑΔΑ είναι η ΑΚΡΟΓΩΝΙΑΙΑ ΠΕΤΡΑ και αυτή η ΠΕΤΡΑ είναι ο ίδιος Ο ΧΡΙΣΤΟΣ.

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ
ΔΡ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΒΑΡΔΑΚΑΣ. 

ΠΗΓΗ  http://koukfamily.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου